Google + Facebook Twitter Youtube Pinterest Instagram Akvárium-bútor Könyvjelző   

 
Akvárium és Terrárium referenciák
 
 
 


Egyedei akvárium.hu
E-mail: info@egyediakvarium.hu
Telefon: +36-30 869-28-28Szolgáltatásaink

Akvárium bútor készítés

 

Felmérés és tervezés
A velünk vagy partnerünkkel történt kapcsolatfelvétel után időpont-egyeztetés, majd helyszíni felmérés következik. Ekkor tudjuk felmérni a rendelkezésre álló helyet, körülményeket. Ön elmondja konkrét elvárásait, speciális igényeit az akvárium vagy a terrárium kapcsán a bútorról. Így a bútortervek az Ön igényei alapján készülnek el. Esetleg ötletekhez szeretne hozzá jutni tekintse meg a "Bútor választási tanácsok" menüpontunkat, mely információk segítségére lehetnek a design kialakításában. A felmérést követően néhány napon belül árajánlatot készítünk, amelyet e-mailben juttatunk el Önhöz.


Bútor alapanyagok
Az egyedi akvárium-, terrárim bútor elkészítéséhez szükséges alapanyagokat kézzel fogható szín- és anyagminták, valamint katalógusok alapján választhatja ki. Különböző igényeket kielégítő, komfort emelő minőségi bútorvasalatok és kiegészítők nagy választékát tudjuk nyújtani, melyek az akvárium-, terrárim bútort megfelelő díszévé tudják tenni az otthonának.

Kivitelezés
Az akvárium-, terrárim bútorainkat minőségi követelményeknek megfelelően pontos, igényes munkával készítjük el. A bútort összeszerelt egységekben szállítjuk ki Önhöz és állítjuk be.

Kapcsolatfelvétel
Amennyiben a szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, várjuk jelentkezését.Akvárium terrárium építés

Akvárium, terrárium építés

 

Vállaljuk édesvízi és tengeri akváriumok komplett kivitelezését a kezdeti tervezéstől a betelepítésen át egészen a későbbi rendszeres karbantartásig.

 

További szolgáltatásaink:

 
  •   Szobai szökőkút, csobogó, vízesés, élősarok kivitelezése
  •   Műszikla dekoráció készítése
  •   Akváriumok, terráriumok átépítése, költöztetése
  • Hüllők, kétéltűek részére hátterezett, berendezett terrárium, akvaterrárium, paludárium építése.

Természetesen Telefonon vagy e-mailben érkezett megkeresésre is küldünk árajánlatot Önnek, de a hatékonyabb megoldás, ha egy ingyenes helyszíni felmérés során személyesen tudjuk egyeztetni a megrendelő elképzeléseit az akváriumépítés lehetőségeivel. Partnerünkkel is így tudja legkönnyebben egyeztetni milyen bútor is lenne a megfelelő.

Árajánlatunkban, amennyiben lehetőség van rá, többféle árat is kínálunk (leginkább az akvárium technikára vonatkozóan) , hogy Ön kedvére tudjon választani a lehetőségeihez mérten.

Elkészült akváriumát rendszeresen karbantartjuk és szükség esetén bíztosítjuk a felszerelés, halak és növények utánpótlását, frissítését.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését.