Google + Facebook Twitter Youtube Pinterest Instagram Akvárium-bútor Könyvjelző   

 
Akvárium és Terrárium referenciák
 
 
 


Egyedei akvárium.hu
E-mail: info@egyediakvarium.hu
Telefon: +36-30 869-28-28



Akvárium és Terrárium hátterek


Hagyományos, cement-perlit műszikla hátterek

Akvárium és terrárium műszikla hátterezésénél kétféle technikát használunk.

 

Terráriumok, akvaterráriumok, paludáriumok hátterezéséhez a jól bevált „hagyományos” cementes- perlitest, ami természetesen mostanra nem csak ebből a két összetevőből állhat, hanem még pár alkotórészből is a munkától függően.

 

Ezzel a technikával fajtaspecifikusan be tudjuk hátterezni a terrárium hátsó és oldalfalait. Létre hozhatunk napozóteraszokat, bújóhelyeket, csobogót és vizes medencét. Igény szerint be tudunk építeni világítást is, és a kialakított cseréphelyeket pedig növényekkel lehet beültetni.






Műgyantás hátterek

Akváriumokhozleggyakrabban - egy két speciális esettől eltekinve, amikor perlites hátteret - műgyantás háttereket használunk, ezek közül is leginkább az Aquamorf termékeit.

Ár- érték arányban és esztétikailag is megfelelnek az elvárásoknak. Könnyen kezelhetőkés alakíthatók. A háttér és az akvárium hátsó fala közé pedig legtöbbször nagyszerűen el lehet rejteni a technikai felszerelést( belső szűrő, külső szűrő be- és kivezető csöve, akváriumfűtő), amivel nem szeretnénk elrondítani az akvárium összképét.

 


Fatörzses háttér sarok akváriumokba
Vékony sziklás háttér
Édesvízi sziklás háttét
Tectronic háttér
Rock háttér
Csipke sziklás háttér
Borsó köves háttér
Nagy tuskó háttér
Sügereknek barlangos háttér
kis fatörzses háttér
Bermuda
Cikk-cakk