Google + Facebook Twitter Youtube Pinterest Instagram Akvárium-bútor Könyvjelző   

 
Akvárium és Terrárium referenciák
 
 
 


Egyedei akvárium.hu
E-mail: info@egyediakvarium.hu
Telefon: +36-30 869-28-28Akvárium árajánlatkérés

Édesvízi akvárium építés

Akvárium építés

Vállaljuk édesvízi akváriumok komplett kivitelezését a kezdeti tervezéstől a betelepítésen át egészen a későbbi rendszeres karbantartásig.

Az ingyenes (*) helyszíni felmérésünk során ötleteinkkel, tanácsainkkal igyekszünk segíteni megtalálni a megrendelő elképzeléseinek leginkább megfelelő akváriumot - legyen ez akár hagyományos vagy egyedi méretű és formájú.

Természetesen van pár szabály, amit szem előtt kell tartani az akváriumépítésnél, de az eddigi tapasztalatok alapján mondhatjuk, hogy az esetek 95%-ban sikerül megfelelő akváriumot kitalálni, és árajánlatunk elfogadása esetén megvalósítani.  

Egy akvárium általában 2-3 hét alatt elkészül, de ez is nagymértékben az egyéni igényektől függ.

 

Versenyképes árajánlat elkészítésére törekszünk, számunkra az a legfontosabb, hogy olyan minőségi akváriumokat építsünk, amelyben a megrendelő sok éven át örömét leli.  Több éves tapasztalatunk alapján egy komplett édesvízi akvárium ára 800- 1.300 Forint / Liter között mozog, mely nagymértékben függ az akvárium típusától, illetve a megrendelő igényeitől, hiszen egy akváriumot meg lehet építeni alapszinten, és a legkorszerűbb technikát alkalmazva is.

Árajánlatunkban több lehetőséget kínálunk, melyből Ön tud választani az akvárium költségvetésének megfelelően.

Az akvárium kivitelezésénél felmerülő járulékos munkálatokat megbízható, kipróbált mesteremberekkel együttműködve végezzük el (asztalos, festő, burkoló, , lakatos, víz- és villanyszerelő).

 

Minden édesvízi akváriumnál, így az általunk építetteknél is szükség van az akvárium rendszeres karbantartására ahhoz, hogy hosszú időn keresztül szép maradjon. Természetesen mi ezt a munkát is elvállaljuk.

 

*: Budapest 70 kilométeres körzetén belül. Ennél távolabb lévő felmérés esetén 40 Ft/ km többletköltséggel kell számolni, melyet megrendelés esetén az elszámolásnál jóváírunk.

800 literes konyhapúltba épített akvárium
600 literes gipszkarton falba épített akvárium
250 éliteres afrikai sügeres akvárium
200 literes íves elejű társas akvárium
200 literes társas akvárium, a falmélyedésben

Akvárium átépítés

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag meglévő akváriumát esetleg megunta, vagy nem elégedett a jelenlegi kinézetével, és szeretne változtatni rajta, akkor ebben is tudunk segíteni.

Egy helyszíni állapotfelmérés alkalmával (**)megnézzük, hogy milyen állapotban van az akvárium, Megbeszéljük, hogy szerintünk mit kell, és mit lehetne alakítani az akváriumon, illetve Önnek milyen elképzelései vannak, és ez alapján építjük át az akváriumot.

 

 

 

**: Nekünk az is jó, ha kapunk pár fényképet az akváriumról, és egy rövid leírást az elképzelésekről.

1000 Literes akvárium. Ilyen volt.
1000 literes akvárium ilyen lett, az átépítés után
600 literes akvárium ilyen volt,
és ilyen lett